MAYRENČesto postavljena pitanja

1Kako rezervirati smještaj?

Najisplativi način rezervacije smještaja je da pošaljete upit direktno preko naše stranice, na naš mail. U tom slučaju ste lišeni dodatnih troškova koje nose portali za iznajmljivanje. 

2Koliko iznosi akontacija za rezervaciju?

Kuća je rezervirana samo za vas u momentu kada zaprimimo 30% akontacije od dogovorene ukupne cijene najma.

3Koliko dana ranije mogu otkazati rezervaciju bez troškova otkazivanja?

Ukoliko otkažete 60 dana prije dolaska, troškovi otkazivanja su besplatni i akontacija će vam biti vraćena. U slučaju situacija na koje se ne može utjecati, kao što su ratovi, karantene, zatvaranje granica, smrt ili slično, akontaciju vam vraćamo u cijelom iznosu.

4Koliki je minimum dana ostanka?

Minimum dana rezervacije je 5 dana izvan sezone i 7 dana u sezoni. Naravno, želite li ostati manje od zadanih okvira, možete, ali cijena je ista kao da ste rezervirali 5, odnosno 7 dana.

5Može li se organizirati smještaj za više od 8 osoba?

Ukoliko rezervirate na vrijeme, odnosno ako imamo slobodne termine, možemo Vam omogućiti smještaj i 30 osoba u 4-5 kuća za odmor koje primaju 6-8 osoba. U tom slučaju bit ćete na udaljenosti oko 100 metara. Sve kuće imaju bazene i isti broj soba.

https://rentals.mayren.hr/wp-content/uploads/sites/2/2020/12/rentalsLogo_white.png

Mayren je specijalizirana full service agencija koja pruža potpune i profesionalne usluge održavanja i iznajmljivanja nekretnina.

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2021. Mayren Management & Rentals
Sva prava pridržana. WEB: Fabula