MAYRENO nama

Mayren je specijalizirana full service agencija koja pruža potpune i profesionalne usluge održavanja i iznajmljivanja nekretnina. Bilo da se radi o nekretnini koju treba renovirati i održavati ili o nekretnini koju želite iznajmljivati – mi brinemo o svemu. Naše usluge pružaju potpunu fleksibilnost te se mogu prilagoditi željama klijenata kao i potrebama samog objekta. Svojim vještinama, znanjem i iskustvom nudimo vlasnicima nekretnina potpunu uslugu od renoviranja nekretnina i pravne podrške, do održavanja nekretnina i njihovog iznajmljivanja. Surađujemo s provjerenim partnerima – biramo stručnjake koji mogu brzo, efikasno i kvalitetno odraditi potrebne zadatke. 

Stručnost, individualan pristup i inovativnost koje implementiramo u upravljanje objektima očituje se u povećanju prihoda naših klijenata i zadovoljnim gostima koji se vraćaju u vaše objekte.

Kontinuiranim praćenjem tržišta i trendova u iznajmljivanju, ulažemo u vaše nekretnine i činimo ih konkurentnima što u konačnici rezultira višim prihodima i optimizacijom troškova.

Vaše povjerenje naša je zadaća – svaki objekt pod našim upravljanjem redovito obilazimo, provjeravamo i na kraju vas izvještavamo. Na taj način uvijek i u svakom trenutku znate u kojem je stanju vaša nekretnina.

https://rentals.mayren.hr/wp-content/uploads/sites/2/2020/12/mayren_contact.jpg

Naš tim

https://rentals.mayren.hr/wp-content/uploads/sites/2/2021/02/majda-mayren-profile.jpg

Majda Saršon

Rental voditeljica
https://rentals.mayren.hr/wp-content/uploads/sites/2/2021/02/miren-mayren-profile.jpg
Miren Vukušić
Management voditelj

Javite nam se

https://rentals.mayren.hr/wp-content/uploads/sites/2/2020/12/rentalsLogo_white.png

Mayren je specijalizirana full service agencija koja pruža potpune i profesionalne usluge održavanja i iznajmljivanja nekretnina.

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2021. Mayren Management & Rentals
Sva prava pridržana. WEB: Fabula